For English

CLICK HERE for ENGLISH.....................................................................................................................Web site : http://www.volkanovun.com

5 Kasım 2012 Pazartesi

GÜL ÇANTA ® (QUICK PACK)


Volkan Övün patentli "Gül Çanta"

CLICK HERE FOR ENGLISH

İniş alanından tepeye paraşütünüzü güvenle  ve kolayca taşıyın. İpleriniz karışmasın, kolonlarınız dolaşmasın... Tandem kanatlar için de yeterince geniş ve kullanımı kolaydır.

PRATİK KULLANIM

İniş alanından tepeye tekrar tekrar çıkışlarda kanatlarını gül yapıp taşıyan pilotlar bilir: İpler karışır, kolonlar dolaşır, kanat hırpalanır. Gül Çanta ile artık kanadınızı güvenle taşıyın. Pratik, kullanışlı, hafif...

ÖZELLİKLER

Çevrede 65 cm yükseklikte hafif, ince ve sağlam kumaş. Tabanda 1,5m çapında sağlam ve yine hafif, yarı su geçirmez kumaş. Taşıma kulplarının yanısıra klipsli perlon kapatma kuşağı ile omuzda taşıyabilme. Perlon ip köprüsü sayesinde iplerin karışmasına, büzgülü kolon cebi sayesinde kolonların karışmasına son! İsim etiket cebi. Tamamı sadece 457 gr.!

                                    




Sipariş ve ayrıntı için www.volkanovun.com

7 yorum:

  1. Dağda, bayırda, taşlı, dikenli tarlada, kısacası tüm arazi koşullarında kullanıyorum. Ayrıca şiddetli rüzgarda da kanadımı çabuk ve kolayca taşımak, güneşten, toz ve topraktan korumak için de vazgeçilmez bir ekipman oldu benim için. Ürün kalitesi, pratikliği yüksek ve fiyatı gayet uygun. Kısacası şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle süper bir ürün!

    YanıtlaSil
  3. Abi yakında, yerli paraşütüde üretirsen hiç şaşırmam.gayet güzel...

    YanıtlaSil
  4. İlk kez 2010 yılında üretimine başladığım gül çantayı 40 liradan satışa sunmuştum. Zaman içerisinde gerek kullanıcıların talepleri, gerekse benim ürün geliştirme çabalarım sonucunda gül çantaya ipleri bir arada tutan ip köprüsü, kolonları muhafaza eden kolon cebi, havalandırmayı sağlayan file kumaştan bir şerit ve isimlik cebi eklendi. Bu son tasarımıyla hem işçilik hem de malzeme olarak maliyeti artan gül çantayı, neredeyse maliyet fiyatı olan 50.- liraya satmaya başladım. Türk Patent Enstitüsü'nden tasarım patentini aldığım gül çantaya, kullandığım ithal kumaşa üst üste gelen zamlara rağmen 2012 Aralık ayına dek inatla zam yapmadım. Ancak son aldığım kumaştaki fiyat artışı, paraşüt üreticilerinin 45.-Avro ( http://www.pro-design.at/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=35&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=151&lang=en ), 60.-Avro ( http://www.fly-mike.de/packsaecke/42/schnellpacksack?c=2155 )gibi fiyatlarla sattığı benzerlerinden çok daha kullanışlı olan gül çanta'nın fiyatını 65.-liraya çıkarmaya zorladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an elinizde mevcut mu?
      Eskişehire Ptt kargo ile gönderebilitmisiniz?
      Ne kadar zamanda ulaşır?

      Sil
    2. Evet, tüm ürünlerimden stoklarımda mevcut. Türkiye'nin her yerine PTT Kargo ile gönderebilirim ama, PTT kargo ile gecikmeler yaşanıyor. Sürat Kargo ile 8,75TL bedelle 1 günde elinizde olur.

      Sil